Wat is het doel van stage en werk voor stagiaires?

Het staat algemeen bekend dat het vinden van een stageplek de laatste moeizaam gaat en dat studenten extra veel energie en tijd insteken voor het zoeken van een goede en bijpassende stageplaats.

We kennen het allemaal. Je hebt je best gedaan, maar toch is het je niet geslaagd om een stageplaats te kunnen vinden. Je vraagt aan je vrienden en familieleden, maar toch is het je niet gelukt. Daarom hebben we een site opgericht speciaal voor studenten die opzoek zijn naar een erkende en bijpassende stageplaats voor haar/zijn opleiding.

Hiermee willen we studenten van dienst zijn, die na het vele zoeken en toch niet zijn geslaagd om een stage te kunnen vinden, om te adviseren welke stagebedrijven het meest geschikte is voor je opleiding en hoe je het dient aan te pakken.

Verder kun je op deze site lezen, hoe je het best een sollicitatiebrief dient te schrijven, hoe je Curriculum Vitae, oftewel C.V. ,moet maken en wat er allemaal in dient te staan. En ook staan er andere nuttige informatie je goed van pas kunnen komen.

We hopen dat we je goed kunnen toelichten en wensen je veel succes met het zoeken van een stageplaats!

Vrijwilligers gezocht!

Stageenwerk.nl zoekt vrijwilligers die bereid zijn een bijdrage te leven bij de ontwikkeling van de website. Het zal hierbij vooral gaan om het schrijven van artikels over solliciteren en aanverwante zaken.          

Het bijdrage aan Stageenwerk.nl kan erg interessant zijn voor werkzoekende en studenten en die tijdens hun studie (of stage)

Het bijdrage aan de ontwikkeling van Stageenwerk.nl kan interessant zijn.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met ons!
                     
Stuur een email naar Stageenwerk.nl

info@stageenwerk.nl

www.stageenwerk.nl

 

PRINTEN