Curriculum Vitae

Persoonlijke gegevens

Naam                            : X.X
Adres                            : X . 000
Postcode / Woonplaats  : 3527 XX AMSTERDAM
Telefoon                        : 06XX
E-mail                            : info@stageenwek.nl
Geboortedatum              : 00-00-19XX
Geslacht                         : Man of Vrouw
Burgerlijke staat             : Gehuwd of niet
Nationaliteit                    : Nederlands/ of anders
Rijbewijs                        : B of anders

Opleidingen:     
 
1982-1993                   : Middelbare school en technisch lyceum richting elektrotechniek.
 01-09-1999 t/m 2000   : ROC. Nederlandse taal cursus.
 2001-2002                   : Opleiding tot assistent-boekhouder (MBO niveau) op Centrum Vakopleiding Midden Nederland te Utrecht                                         gevolgd en diploma behaald. Vakkenpakket : PDB-niveau boekhouden, statistiek, wet en recht, handelskennis,                                         bedrijfseconomie, Nederlands en automatisering ( Windows, Excel, Outlook Expres,Word, Acces Exact E-account, RCS                                         en  Exact voor Windows versie 3.71, Navision en SAP.)

Werkervaring:  
10-2006 t/m heden         : X B.V.
                                      Op de administratie: Eerste 6 maanden in Exact dagelijkse bank boeken van 30 locaties, iedere locatie heeft eigen bank                                        rekening en boeken van Bastion Central bank waar van allen debiteuren betalingen binnen komen en afletteren met facturen.                                        Verwerken weekafsluitingen die uit locaties binnen komen, kas boeken en verschillen melden bij de locaties en archiveren.                                        Importeren gegevens die uit hotelware binnen komen. Sinds april op de crediteuren administratie: Coderen en boeken                                         inkoop  facturen en kosten facturen. Geboekte facturen stickeren, scannen en koppelen voor de budgethouders.                                        Aanmaningen behandelen en kopieën vragen bij de leveranciers. Handmatige betalingen invoeren.

05-2005 t/m 05-2006   : X B.V.
                                    Op de winkel administratie: Bank boeken in SAP, vereffenen van grootboekrekening in SAP en zonodig verschillen uitzoeken                                     en wegboeken, boeken van postbank in excel. Herwaardering en retouren regionale dagbladen van eigenwinkels boeken en                                     Excel bestand. Opbergen van de weekadministratie dat ingezonden wordt door de eigen winkels. Telefonische vragen van de                                     eigen met betrekking tot de winkeladministratie beantwoorden, invullen van bestelling boekenbonnen voor de eigenwinkels in                                      Excel en deze verzend klaarmaken, facturen maken van de verkopen op rekening. Op de crediteuren administratie: De                                     werkzaamheden, bestaan onder andere uit het coderen en boeken kosten facturen, inkoop facturen boeken met orders en                                     verschillen melden bij de inkoop afdeling. Boeken van DRF facturen Aanmaning behandelen en   kopieën vragen bij                                     leveranciers. Tussen rekeningen controleren

09-2004 t/m 01-2005   : X B.V.
                                     Op de crediteuren administratie: De werkzaamheden, bestaan onder andere uit het coderen en boeken kosten facturen,                                      inkoop facturen boeken met orders en verschillen melden bij de inkoop afdeling. Boeken van DRF facturen Aanmaning                                      behandelen en kopieën vragen bij leveranciers. Tussen rekeningen controleren

05-2004 t/m 08-2004    : X B.V.
                                     Op de crediteuren administratie De werkzaamheden bestaan onder andere uit het coderen de facturen, orders controleren                                      facturen boeken en verschillen melden bij de inkoop. Aanmaningen behandelen en kopieën vragen bij de leveranciers.

01-2003 t/m 04-2004     : X B.V.
                                       Op de crediteuren administratie. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het controleren van de facturen, melden van                                       verschillen in de pakbonnen bij de inkoop afdeling boeken van de facturen en behandeling van de aanmaningen,

10-2002 t/m 12 2002      : X N.V.
                                      OP de crediteuren administratie de werkzaamheden bestaan onder uit het in boeken van de facturen, coderen van de                                        facturen. Bank boeken, en elektronisch betalen van de facturen. (tijdelijk functie via uitzendbureau)

07-2002 t/m 09-2002    : X B.V
                                     Op de crediteuren administratie. De werkzaamheden bestaan onder uit het inboeken en coderen van facturen. (tijdelijk                                      functie via uitzendbureau)

05-2002 t/m 06-2002    : Stage gelopen bij X B.V het simulatie bedrijf van Centrum Vakopleiding Midden West Nederland.

04-1999 t/m 07-1999     : X B.V
                                      Als administratief medewerker. De werkzaamheden waren onder andere: archiveren en documenten typen.
                                      ( tijdelijk functie via uitzendbureau)

Persoonlijke Kwaliteiten : Goed omgaan met mensen, gemotiveerd, stressbestendig, leergierig, kan zelfstandig en in teamverband werken.

Hobby's                            : Lezen, computeren, sporten, muziek en webpagina's beheren.

Referentie                       : Op aanvraag of anders

 

 
 
 
 
 
PRINTEN