[Eigen naam]
[Adres]
[Postcode en plaats]

[Naam bedrijf]
[t.a.v.]
[Adres bedrijf]
[Postcode en plaats]

                                                                                                                                     [Plaats, Datum]

 

Betreft: open sollicitatie naar de functie van marketingdirecteur.

Geachte heer / mevrouw <naam contactpersoon>,

Ik heb vernomen dat u van plan bent een grootse reclamecampagne op te zetten voor uw hotelketen. Hierbij zult u vast behoefte hebben aan een ervaren marketingman, met de nodige leidinggevende capaciteiten.

Als ingenieur technische bedrijfskunde heb ik een ruime ervaring in de hotelbranche. In mijn huidige functie ben ik mee verantwoordelijk voor het op touw zetten van reclamecampagnes voor grote bedrijven. Ik heb echter een uitgesproken zin voor verantwoordelijkheid. Daarom ben ik op zoek naar een leidinggevende functie.

Ik heb een gedegen kennis van de nieuwste marketingtechnieken en -strategieën en ben bijzonder creatief en vindingrijk in het bedenken en coördineren van nieuwe campagnes. Bovendien beschik ik over de capaciteit perfect te kunnen inspelen op de behoeften van de klant. Ik ben er dan ook van overtuigd dat ik een waardevolle aanwinst kan zijn voor uw bedrijf. In het bijgevoegde curriculum vitae leest u meer over mijn ervaring en vaardigheden.

Ik hoop dat deze brief uw interesse heeft gewekt en dat u mij uitnodigt voor een persoonlijk gesprek.

 


Met vriendelijke groet,


[Eigen naam en achternaam]

Bijlage: Curriculum Vitae                                                                                               www.stageenwerk.nl

 
 
 
 
 
PRINTEN